Spritnye læringsforløb klar - Greve, Linda (Stenomusen, 2020)
Formidlingsafdelingen er klar med 23 helt eller delvist nye workshops, rundvisninger og forestillinger. Covid-19-nedlukningen gav plads til et grundigt eftersyn af alle læringsforløb.