Atombomben – og det der fulgte - Buhl, Hans (Stenomusen, 2009)
I øjeblikket kan man på Steno Museet se multimediepræsentationer om atombomben og den kolde krig. De er udviklet af elever på Egå Gymnasium som en del af et større samarbejde.