Skelettet og kroppen - Jacobsen, Aase Roland; Kirkfeldt, Susanne (Stenomusen, 2009)
I vinterferien valgte 4.400 børn og voksne at komme forbi Steno Museet, som havde sat følgende spørgsmål på programmet: Kan du sætte kroppen rigtigt sammen? Hvor sidder hjertet, hjernen og nyrerne? Og hvordan ser vores organer og knogler egentlig ud? Besøgstallet er det næsthøjeste for en vinterferie, siden museet åbnede.