Mangfoldighedens gåde - Jensen, Gry Vissing (Stenomusen, 2009)
Hvorfor er der så mange forskellige planter og dyr i verden? Det spørgsmål fik over 2.000 børn og voksne vendt, drejet og funderet over i vinterferien i Væksthusene i Botanisk Have. Projektmedarbejder Gry Vissing Jensen fortæller her om arrangementet.