Bag museets kulisser – en praktikants oplevelser - Hugsted, Julie (Stenomusen, 2008)
I det følgende beretter stud. mag. Julie Hugsted om sine oplevelser som praktikant på Steno Museet og reflekterer over sine indhøstede museumserfaringer.