Schjellerup og meridiankredsen - Skriver, Jens B. (Stenomusen, 2008)
I denne tredje og sidste artikel om Steno Museets store kikkerter fortæller Jens B. Skriver om meridiankredsen fra Pistor & Martins og dens første bruger, H.C.F.C. Schjellerup.