Risikovillig åbning - Thomasen, Laura Søvsø (Stenomusen, 2008)
Steno Museets nye særudstilling Det uperfekte barn åbnede den 26. september. Stud.mag. Laura Søvsø Thomasen fortæller her om åbningen og den efterfølgende presseomtale.