D’Arrest – en banebrydende astrofysiker - Skriver, Jens B. (Stenomusen, 2008)
I forlængelse af historien om Steno Museets store Merz-kikkert i sidste nr. af Stenomusen fortæller Jens B. Skriver her om kikkertens første bruger og hans store resultater.