Ægløsningstegninger - Kromann-Andersen, Mary-Ann (Stenomusen, 2008)
Som en del af særudstillingen Ægløsninger. At få børn med teknologien er der et tegnehjørne. Museumsmedarbejder Mary-Ann Kromann-Andersen har gjort sig følgende tanker om nogle af tegningerne.