Fyrværkeriulykker skal forhindres - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2002)
Som supplement til Særudstillingen Krudt og Kugler afholdt Steno Museet lørdag den 16. november en temadag under titlen "Fyrværkeriulykker skal forhindres - også i dette nytår".