Tanker om et sprængfarligt emne - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2002)
Særudstillingen Krudt og Kugler er tilrettelagt af gymnasielektor Frede Storborg, planetarieinspektør Aase Roland Jacobsen og arkitekt Susanne Kirkfeldt. I det følgende har Aase Jacobsen interviewet Frede Storborg om hans overvejelser i forbindelse med udstillingen.