Pernille Pind, skolekonsulent - Pind, Pernille (Stenomusen, 2001)
I skoleåret 2001/2002 har Steno Museet en skolekonsulent, som er betalt af Århus Kommunale Skolevæsen. I denne artikel fortæller hun om sig selv og sit arbejde med hhv. efteruddannelse af skolelærere og planlægning af aktiviteter i museets påtænkte udvidelse.