The Doctor’s Lady - Hvelplund, Mette (Stenomusen, 2001)
Steno Museet modtog for nyligt en lille kinesisk elfenbensfigur - en såkaldt Doctor’s Lady - i gave. Denne nyerhvervelse kan frem til efter jul ses i en lille særudstilling i museets rotunde..