13 Rigtige? Særudstilling om de danske nobelpriser - Buhl, Hans (Stenomusen, 2001)
Den 10. december 2001 var det 100 år siden nobelprisen blev uddelt første gang. I den anledning har Steno Museet i samarbejde med Det Kongelige Bibliotek og Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek lavet en udstilling om de danske nobelpristagere. Den har siden efterårsferien været vist i Den sorte Diamant og kan fra den 8. februar 2002 ses på Steno Museet.