Mystiske mænd i magasinet! - Kaiser-Hansen, Vibeke (Stenomusen, 2001)
Stud. mag. Vibeke Kaiser-Hansen har i det sidste halve år været i praktik på Steno Museet. Hun fortæller i det følgende om et af sine projekter på museet.