Sommerferie om månelandingen i 69 - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2019)
Henover sommeren sætter vi Månen i fokus, da det er 50-året for den første bemandede månelanding. Men de besøgende kan også se haven i fuldt flor og gå på opdagelse i de tre nye basisudstillinger Det nysgerrige menneske, Videnskab er lidenskab samt Gentests og tandbørster.