Spis ikke hvad som helst - Hansen, Anne Murmann (Stenomusen, 2019)
Anne Murmann Hansen viste i pinsen rundt i den medicinske urtehave på Steno Museet. Fokus var på spiselige og giftige planter, som ofte forveksles med hinanden.