Ny samlingsmedarbejder - Johansen, Camilla (Stenomusen, 2016)
Science Museerne ansatte pr. 17. august 2015 en ny medarbejder, Camilla Johansen, som skal arbejde med driften, vedligeholdelsen og udviklingen af Steno Museets samling samt forskellige indsamlingsprojekter. Her præsenterer hun sig selv.