Tegnsprog i planetariet - Pedersen, Line; Gudmundsen, Luna; Christensen, Sinne; Rasmussen, Winnie (Stenomusen, 2019)
Steno Museet har haft besøg af Line Pedersen, Luna Gudmundsen, Sinne Christensen og Winnie Rasmussen fra tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen i Aarhus. Her fortæller de om besøget.