Formidling er at ændre lidt på perspektivet - Greve, Linda (Stenomusen, 2019)
Science Museerne har pr. 1. januar 2019 ansat cand. theol. og ph.d. i videnskommunikation Linda Greve som formidlingschef. Her fortæller hun om sig selv og sine visioner for museernes formidling.