Klistermærker, kridt og kræftbehandling - Kromann, Mary Marie; Buhl, Hans (Stenomusen, 2019)
I forbindelse med opbygningen af den nye videnskabshistoriske basisudstilling, Det nysgerrige menneske, har Steno Museet i 2018 indsamlet en række genstande til at illustrere nogle af udstillingens mere menneskelige historier.