Samlingsarbejdet i 2018 - Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2019)
Det intensive arbejde med de to nye udstillinger, som åbnede sidste efterår, har sat præg på Steno Museets samlingsarbejde i 2018.