TILLYKKE fra Steno Museets Venner - Grøn, Bjarning (Stenomusen, 2019)
Steno Museet blev indviet 25. marts 1994. I anledning af 25-års jubilæet bringer formanden for Steno Museets Venner her sin lykønskningshilsen.