Jagten på farverne - Mikkelsen, Trine Bjerre; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2018)
I efterårsferien 2018 var der fokus på lys, spektre og farver med masser af spændende aktiviteter og sjove oplevelser. Hele familien kunne komme på sporet af lyset og blive regnbuejægere.