Videnskab er lidenskab - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2018)
En udstilling om hjerter, hjerteblod og kogte krabber åbnede på Steno Museet 8. oktober 2018 – dagen hvor nobelpristager Jens Christian Skou ville være fyldt 100 år. Udstillingen stiller spørgsmålet: Hvad er det, der driver en forsker og alle os andre?