Det nysgerrige menneske - Kromann, Mary Marie (Stenomusen, 2018)
Steno Museets nye videnskabshistoriske udstilling om menneskets nysgerrige udforskning af universets byggesten slog dørene op for publikum kort efter sommerferien og blev åbnet officielt den 26. september 2018.