Rumkapslen er landet - Dideriksen, Andreas Kjær; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2018)
Det er ikke ofte, at man kan komme tæt på en genstand fra rummet. Men rumkapslen, som den 2. september 2015 fragtede den første danske astronaut, Andreas Mogensen, ud i rummet og op til den internationale rumstation ISS, er landet på Steno Museet.