Den gamle redacteur søger en afløser - Sørensen, Knud Erik (Stenomusen, 2018)
Knud Erik Sørensen har i mange år redigeret og layoutet alle udgivelser fra Steno Museets Venner. Han har bebudet, at han ved generalforsamlingen i 2020 ønsker at trække sig. Steno Museets Venner ser sig derfor om efter en afløser. Kan du hjælpe os? Her fortæller han om arbejdet.