Nye ansigter på Science Museerne - Villadsen, Kathrine; Klange, Signe; Rahbek, Rikke Mie (Stenomusen, 2018)
Der er i den senere tid blevet ansat en række nye medarbejdere på Science Museerne. Her præsenterer de sig selv.