Hvad magasinet gemte - Robertsen, Katja (Stenomusen, 2013)
Stud. mag. i idéhistorie med tilvalg i museologi Katja Robertsen har været i praktik på Steno Museet og deler i det følgende ud af sine oplevelser og erhvervede viden i mødet med museets magasin.