Kan formler blive til kunst? - Daugaard, Stine (Stenomusen, 2013)
Ja, matematik kan i hvert fald udtrykkes i smukke billeder og spændende figurer. Det viser Steno Museets aktuelle udstilling Imaginary – Gennem matematikkens øjne. Udstillingen blev omtalt i ugebladet Ingeniøren den 27. april 2013. Redaktionen takker journalist Stine Daugaard for tilladelsen til at gengive hendes artikel her i Stenomusen.