Frk. Ovartacis ankomst til Steno Museet - Skydsgaard, Morten Arnika; Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2005)
Steno Museet gjorde sig ikke de store overvejelser mht. at modtage en gave, da lektor, dr. med. Ursula Friedrich henvendte sig i april måned. Hun ønskede at donere et maleri af Ovartaci til Steno Museet.