Nye skoleark i medicinhistorie - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2004)
Epidemier i fortid og nutid har været udgangspunkt for udgivelsen af to skoleark, som nu er tilgængelige på museets hjemmeside.