Ny medarbejder - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2015)
Science Museerne har pr. 1. august 2015 ansat Trine Bjerre Mikkelsen som kommunikationskonsulent. Hun skal primært arbejde med pressekontakt og digital kommunikation på eksterne sites og sociale medier. Her præsenterer hun sig selv.