Launch-event: Rumrejsen 2015 - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2015)
Aarhus Universitet bød på morgenkaffe, rumstykker, faglige oplæg og live streaming fra Kasakhstan, da Danmarks første astronaut blev sendt ud i rummet.