Ny udstilling om forskerlivet - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2018)
Den 8. oktober 2018 åbner en ny udstilling om forskerlivet og sundhedsvidenskabelig forskning i den medicinske afdeling i stueetagen.