“Nye” bøger fra Steno Museets Venner - Sørensen, Knud Erik (Stenomusen, 2015)
Steno Museets Venner følger med tiden og er i færd med at omlægge udvalgte papirbøger til det elektroniske medium. Ni e-bøger er det blevet til indtil nu.