Nyt fra samlingerne - Pedersen, Anne S. (Stenomusen, 2015)
Lige nu kan man i foyeren på museet se en lille udstilling om Løveapoteket i Aarhus med gamle tuber, glas og andet, der er blevet brugt til fremstilling af medicin. Udstillingen er den del af udstillingsrækken Nyt fra samlingerne.