“Miss Atomic Bomb” - Askefrø, Lasse (Stenomusen, 2017)
Det er nok de færreste, der opfatter ordet sexbombe som en bogstavelig sammensætning af drifter og våben. Men som udstillingsassistent Lasse Askefrø fortæller her, har ordets oprindelse i allerhøjeste grad noget med våben at gøre. Ovenikøbet det farligste af dem alle – atombomben!