Hvem tager opvasken? - Thousgaard, Bente (Stenomusen, 2015)
Begrebet Corporate Social Responsability, CSR, henviser til virksomheders vilje og evne til at bidrage til samfundet ved at indgå i varierede og non-profitorienterede tiltag, og det har Science Museerne prøvet kræfter med.