Sommerens stjernehimmel i planetariet! - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2015)
I skolernes sommerferie fra lørdag 27. juni til søndag 9. august kan man få fortællinger om de gamle stjernebilleder og høre om moderne astronomi i planetariet.