Kan man bygge et feriecenter i rummet? - Stald, Line; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2015)
I forbindelse med, at Danmarks første astronaut, Andreas Mogensen, sendes ud til rumstationen ISS i september, har Steno Museet fokus på rummet og astronomi i hele 2015. I uge 37 og 38 kan skoleelever komme på besøg på museet og arbejde med astronomi, vægtløshed og livet som astronaut i det gratis forløb Rummet kalder.