Indsamling i 2014 - Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten A. (Stenomusen, 2015)
I det forgangne år er der som tidligere kommet nye, interessante museums genstande i Steno Museets videnskabs og medicinhistoriske samlinger.