Sommeren 2014 på Science Museerne - Roland Jacobsen, Aase (Stenomusen, 2014)
I skolernes sommerferie fra lørdag 28. juni til søndag 10. august er der rig mulighed for, at hele familien kan få oplevelser med både planeter og planter!