Rosetta–missionen på Steno Museet - Roland Jacobsen, Aase; Knudsen, Ole J. (Stenomusen, 2014)
Den 20. januar 2014 blev den europæiske kometjæger Rosetta vakt til live 825 millioner km ude i rummet efter en dvale på 957 dage. Den har været 10 år undervejs og rejst mere end 6 milliarder kilometer. Steno Museet føl- ger begivenheden med flere arrangementer.