“Mildest talt sagt” - Teglhus, Hanne; Knudsen, Ole J. (Stenomusen, 2014)
Steno Museet fylder 20 år den 25. marts 2014. I den anledning har planetarieleder Ole J. Knudsen og museumsinspektør Hanne Teglhus haft en snak om årene, som er gået. De ønsker tillykke til jer og til os!