NATUR® - Skydsgaard, Morten A. (Stenomusen, 2014)
Samtidig med den officielle indvielse af de nye Væksthuse i Botanisk Have åbnede udstillingen NATUR® – om vores brug og forbrug af naturen i det gamle, nu ombyggede tropehus.