Nyt fra Ole Rømer-Observatoriet - Knudsen, Ole J. (Stenomusen, 2012)
Vintersæsonens off entlige forevisninger på det gamle observatorium er i fuld gang. Samtidig overvejes det, hvordan man kan modernisere stedet.