Herbarium Jutlandicum - Bergmann, Birgitte; Borchsenius, Finn (Stenomusen, 2012)
Science and Technology Museerne ved Aarhus Universitet (Steno Museet, Væksthusene og Ole Rømer-Observatoriet) er netop blevet udvidet med universitetets herbarium.