1700-talsfortællinger i årets første måneder - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2012)
“Vi vil også være med”, sagde vi til hinanden på Steno Museet, da Folkeuniversitetet lancerede ideen om at gøre 1700-tallet til en aarhusiansk event.